STARTSIDA    |    PORTFOLIO    |    OM ELENA PERSSON    |    KONTAKT


Välkommen till en värld av make-up, kroppsvård och stil!

Stil idag är en viktig del av Ditt liv där även små detaljer spelar en stor roll. Allt från kläder till make-up som visar Din personlighet. För att understryka detta behöver Du oftast en lösning på Dina "problem".

Sedan 2005 har jag byggt upp en egen stil. Många av mina arbeten har visats upp på olika tillställningar: Top Model Scandinavia 2007, catwalks i Sverige och photoshoots med professionella fotografer är bara några av dem. Jag har arbetat som internationell PR-manager för Make Up Store, Lars Wallin m fl, i Sverige och utomlands.

Daglig användning av make-up samt studier på International Make Up Center i Stockholm gav mig kunskapen samt passionen för styling och idéen att skriva boken: "Stay Young Naturally". Den trycks nu på Engelska och blir tillgänglig under 2011.

Jag strävar alltid efter att utvidga min erfarenhet inom styling och är redo att applicera min kunskap och kreativitet för att uppfylla Dina mest extravaganta drömmar. Därför är Du välkommen att kontakta mig för ett "VIP erbjudande" som kanske kommer att förändra Ditt liv. Åtminstone hålla Din hy, Ditt hår och Din kropp fräsch och skön.

Med vänliga hälsningar,
Elena Persson
Professionell make-up artist & stylist.